Grillowana noga jagnięca z rozmarynem, czosnkiem i musztardą

Grillowana noga jagnięca z rozmarynem, czosnkiem i musztardą
Grillowana noga jagnięciny z rozmarynem, czosnkiem i musztardą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 247 kalorii, 25g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 92 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ziarno musztardy, rozmaryn, gałązki rozmarynu i gałązki pietruszki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowana noga jagnięca z rozmarynem, czosnkiem i musztardą, Grillowana noga jagnięca z musztardą i rozmarynem, oraz Rozmaryn i czosnek Grillowana noga jagnięcina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Otwórz lamb jak książka na powierzchni roboczej.Używając końcówki małego noża, wykonaj 1/2 cala-deepslits na całej jagnięcinie. Cienko pokroić 4 garliccloves. Włóż plasterki czosnku do szczelin inlamb.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Połączyć pozostałe 4 ząbki czosnku, musztarda, oliwa z oliwek, białe wino, rozmaryn, i sok z cytryny w procesorze. Blend untilcoarse puree formy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
3
Pod spodem rozprowadzić jagnięcinę z połową puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4
Umieścić jagnięcinę, przyprawione bokiem w dół, w 15 x 10 x 2-calowe naczynie szklane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
5
Rozłóż pozostały puree overtop z jagnięciny. Przykryć jagnięcinę plastikową owijką i schłodzić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
6
Niech lamb stać w temperaturze pokojowej2 godziny. Płaszcz grill rack z nonstick sprayi przygotować grill (średnio-wysokie ciepło).
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Jagnięcinę obficie posypać solą ibiałka po obu stronach. Grill jagnięcina do desireddoneness, około 17 minut na stronie formedium-rzadko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Przenieść jagnięcinę do cuttingboard; odstawić na 10 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
9
Cienko pokroić jagnięcinę na ziarno.Nakładają plastry narozpuszczalność.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
10
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
11
Dekoruj świeżymi gałązkami ziół.
1
Syrah byłaby pyszna z grillowaną jagnięciną.
Składniki, których będziesz potrzebować
ShirazShiraz
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
2
Wymieszać rzeczy przez skipping Kalifornii i australijskich Syrahsand idąc z włoskiego Syrah zamiast.Jeden do wypróbowania: aksamitna, Pełna Ciała 2006Villa Pillo Syrah Toscana (16 dolarów, Włochy).
Składniki, których będziesz potrzebować
ShirazShiraz
1
Zacznij od jagnięcej nogi bez kości. Gdy wszystkie tłuszczu i sineware przycięte, będzie ważyć około 6 funtów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga JagnięcaNoga Jagnięca
2
W porcji: 399,4 kcal kalorii,
3
5% kalorii z tłuszczu, 25,1 g tłuszczu,
4
9 g tłuszczów nasyconych,
5
0 mg cholesterolu,
6
0 g węglowodanów,
7
1 g cukrów ogółem,
8
9 g węglowodanów netto,
9
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia25
Magazyn