Grillowana Mortadella i Muenster Monster Sub
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj grillowanego Mortadellana i Muenster Monster Sub. Jedna porcja zawiera 601 kalorii, 27g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.53 za porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz miód, pomidory befsztykowe, sałatę lodową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać bagietkę, można śledzić to danie główne z Budyń z bagietką i masłem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mortadella Monster, Grillowana szynka, Muenster i kanapki ze szpinakiem, oraz Grillowane Mortadele i salami.
Instrukcje
W misce wymieszać majonez, oliwki, musztardę, czosnek i miód. Smak i dodać sól, jeśli to konieczne. Zrób małe cięcie na krawędzi każdego plastra mortadelli, aby zapobiec zwijaniu się podczas gotowania. Grillować mortadellę do oznaczonego, następnie odwrócić, top z plasterkiem sera i grill, aż ser topnieje, 1 do 2 Więcej minut. (Można również gotować mortadella w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, o 3 protokół na stronę.)
Budowa kanapki: podziel bagietkę na pół wzdłuż i lekko tost na grillu. Schmear oliwki aioli na górze bagietki.
Nałóż mortadellę z serem na dno bagietki. Na wierzchu pomidory, sałata i bagietka.
Pokroić w pojedyncze kanapki. Zdjęcia Kang Kim