Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanej miecznika z sałatką ziemniaczano-Chorizo. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 5,06 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 656 kalorii. Jeśli masz czosnek, oliwę z oliwek, ziemniaki o czerwonej skórze i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowana Miecznik, Bakłażan I Sałatka Ziemniaczana, Grillowana miecznik z kandyzowaną sałatką cytrynową, oraz Grillowana miecznik z salsą sałatkową grecką.
Instrukcje
1
W dużej misce ubić czosnek, oliwę z oliwek, sok pomarańczowy, ocet, miód, tymianek, nasiona kminku, 1/2 łyżeczki soli i kilka ziaren pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość Anioła
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj rybę i obróć do płaszcza. Przykryć folią i przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1
Ziemniaki włożyć do garnka i zalać zimną wodą; doprawić solą. Doprowadzić do wrzenia i gotować na średnim ogniu do miękkości, o 20 protokół; odcedzić. Toast nasiona kminku na średniej patelni na średnim ogniu, około 1 minuty; przenieść do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina Wieprzowa
2
Dodać oliwę z oliwek i chorizo na patelni i gotować, aż chorizo po prostu zaczyna skwierczeć, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Chorizo wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Usuń patelnię z ciepła; rezerwy kapieli.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodać ocet i zioła do miski z kminkiem, a następnie ubić w chorizo drippings.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodać seler, papryka piquillo, ziemniaki i chorizo; wrzucić. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Piquillo
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
7
Rozgrzej grilla do wysokości; lekko posmaruj ruszty olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
8
Miecznik umieść na grillu i posmaruj marynatą z miski. Grill, aż zaznaczone na dole, o 5 minut. Flip i kontynuować grillowanie aż tylko gotowane przez, o 4 Więcej minut. Podzielić na talerze i skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Miecznik
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.