Grillowana miecznik z zachowaną Gremolatą cytrynową
Grillowana miecznik z zachowanym Gremolatanem cytrynowym jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 625 kalorii, 31g białka, oraz 53g tłuszczu. Na 4,64 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, czosnek, oliwki kalamatan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Spróbuj Błękitna ryba (lub miecznik) z Zakonserwowanymi cytrynami, Grillowany Halibut z Gremolatą cytrynowo-miętową, oraz Grillowany łosoś dziki z Zakonserwowaną cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W przypadku miecznika: rozgrzej grill na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Do miski dodaj cebulę, czosnek, pietruszkę, oregano, skórkę z cytryny i sok oraz paprykę. Doprawić solą i pieprzem i ubić olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Srebrne Nonpareile
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Dodaj do zamykanej torby wraz ze stekami z miecznika i pozostaw do marynowania przez 20 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Miecznika
1
Połączyć olej, pietruszka, cytryna konserwowana, oliwki, oregano, bazylia i czosnek w robocie kuchennym z i procesu do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna Konserwowana
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®
Ciasto Kukurydziane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Grill steki z miecznika aż tylko gotowane przez, 3 do 5 minut na stronie. Aby służyć, łyżka gremolata na ciepłe ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Miecznika
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Cytryny natrzeć solą w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Połącz cytryny, sól i liść laurowy w mason lub słoiku konserw i naciśnij cytryny, aby zwolnić ich sok. Top z wodą do pokrycia. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 dni i do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.