Grillowana miecznik z zachowaną Gremolatą cytrynową
Grillowana miecznik z zachowanym Gremolatanem cytrynowym jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 625 kalorii, 31g białka, oraz 53g tłuszczu. Na 4,64 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, czosnek, oliwki kalamatan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Spróbuj Błękitna ryba (lub miecznik) z Zakonserwowanymi cytrynami, Grillowany Halibut z Gremolatą cytrynowo-miętową, oraz Grillowany łosoś dziki z Zakonserwowaną cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W przypadku miecznika: rozgrzej grill na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Do miski dodaj cebulę, czosnek, pietruszkę, oregano, skórkę z cytryny i sok oraz paprykę. Doprawić solą i pieprzem i ubić olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Srebrne Nonpareile
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej Wody
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj do zamykanej torby wraz ze stekami z miecznika i pozostaw do marynowania przez 20 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Miecznika
1
Połączyć olej, pietruszka, cytryna konserwowana, oliwki, oregano, bazylia i czosnek w robocie kuchennym z i procesu do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna Konserwowana
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Ciasto Kukurydziane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Grill steki z miecznika aż tylko gotowane przez, 3 do 5 minut na stronie. Aby służyć, łyżka gremolata na ciepłe ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Miecznika
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
3
Cytryny natrzeć solą w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Połącz cytryny, sól i liść laurowy w mason lub słoiku konserw i naciśnij cytryny, aby zwolnić ich sok. Top z wodą do pokrycia. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 dni i do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.