Grillowana miecznik z salsą z limonki ogórkowej

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj grillowanego miecznika z Salsan z limonką ogórkową. Ten przepis służy 1 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, miód, olej roślinny plus dodatkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowana miecznik z salsą z limonki ogórkowej, Grillowana miecznik z ogórkowo-melonową salsą przepis, oraz Grillowana Miecznik Z Sosem Cytrynowym, Koperkowym I Ogórkowym.
Instrukcje
Wymieszaj sok z limonki, miód, olej i kolendrę w płytkim naczyniu.
Dodaj miecznik, obracając się do płaszcza i marynować w temperaturze pokojowej, obracając się raz, 15 minut. (Nie marynować dłużej.)
Usuń skórkę, w tym cały biały rdzeń, z wapna ostrym nożem do parkowania.
Segmenty pokroić bez membran i drobno posiekać, a następnie połączyć z pozostałymi składnikami salsy w misce.
Lekko posmaruj patelnię grillową olejem i podgrzej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zacznie palić.
Miecznik wyjąć z marynaty i doprawić obie strony solą i pieprzem. Grill ryby aż tylko gotowane przez, 3 do 4 minut na stronie.
Salsę można zrobić 2 godziny wcześniej i schłodzić, przykryć.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.