Grillowana Miecznik Z Oliwkowo-Bazyliowym Smakiem
Grillowany miecznik z oliwkowo-bazyliowym smakiem może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na 4,27 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis ma 491 kalorii, 36g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz oliwkowo-bazyliowy przysmak, steki z miecznika, mccormick gourmet recipe box mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Miecznik z oliwą, Pinenutem i pietruszką, Miecznik Z Oliwą, Orzeszkami Piniowymi I Pietruszką, oraz Grillowana miecznik z sezamowo-cebulowym smakiem.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko).
Miecznik równomiernie posmarować oliwą z oliwek i posypać 1/2 łyżeczki. sól i biały pieprz.
Miecznik grillowy, przykryty pokrywą grilla, ponad 350 do 400 (średnio-wysoki) ciepła 4 do 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness. Trzymaj ciepło.
Przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Umieść ryż na średniej patelni i wymieszaj 2/3 filiżanki oliwy z bazylią. Gotować na średnim ogniu 1 minutę lub aż do całkowitego ogrzania.
Podzielić mieszankę ryżu między 4 talerze; top każdy z 1 miecznik stek. Łyżka Pozostałe Oliwa-bazylia smak nad miecznika i mieszanki ryżu. Wierzch równomiernie z mieszanymi zielonymi.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.