Grillowana makrela i bakłażan z salsą Verde

Grillowana makrela i bakłażan z salsą Verde
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Grillowana makrela i bakłażan z Salsa Verde może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 565 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.64 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, liście pietruszki, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 90%. Spróbuj Pieczony Bakłażan Z Karczochowymi Sercami I Salsą Verde, Grillowana makrela z sycylijską Kaparowo-pomidorową salsą, oraz Grillowany Kurczak Salsa Verde dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grilla lub grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Bakłażany pokroić wzdłuż na pół i umieścić w misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
3
Dodać oliwę z oliwek, ocet, pieprz czerwony i oregano i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
4
Umieść bakłażana na grillu i gotować 5 do 6 minut na stronę, aż ciemny złoty kolor i lekko zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wyjąć z grilla i umieścić z powrotem w misce z marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Skórę makreli posmaruj oliwą z oliwek i połóż skórkę na grillu. Gotować 5 do 6 minut od strony skóry, obrócić ostrożnie i gotować 1 minutę od strony ciała.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
MakrelaMakrela
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Wyjąć i umieścić na środku okrągłego talerza.
8
W blenderze ułożyć natkę pietruszki, miętę, anchois i oliwę z oliwek i posiekać na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Wyjąć do miski i dodać posiekane jajko, kapary i sok z cytryny i skórki i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Ułóż bakłażana wokół makreli i mżawka z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
MakrelaMakrela
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
11
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn