Grillowana kukurydza z pikantnym majonezem limonkowym

Grillowana kukurydza z pikantnym majonezem limonkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj grillowaną kukurydzę z pikantnym majonezem limonkowym. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 68 centów za porcję. Jeśli masz uszy kukurydza na kolbie, parmezan, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana kukurydza z dymnym limonkowym majonezem, Grillowana kukurydza z pikantnym majonezem Chili, kokosem i sosem rybnym, oraz Grillowana kukurydza z pikantnym masłem Cilantro Lime dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Grill kukurydza 15 min. lub do miękkości, obracając się od czasu do czasu. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Krojone ziarna z kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
4
Pozostałe składniki wymieszać w średniej misce. Wymieszaj kukurydzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn