Grillowana kukurydza z klonem i Chipotle

Grillowana kukurydza z klonem i Chipotle
Grillowana kukurydza z klonem i Chipotle może być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 515 kalorii, 6G białka, oraz 31 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, syrop klonowy klasy b, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowana kukurydza na kolbie z Klonowo-Chipotlową glazurą, Grillowane kotlety wieprzowe z klonu Chipotle na wędzonej kaszy Gouda, oraz Grillowane kotlety wieprzowe z klonu Chipotle na wędzonej kaszy Gouda.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Obrać zewnętrzne łuski kukurydzy bez ich usuwania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
3
Usuń wewnętrzne jedwabiste nici, a następnie owinąć zewnętrzną łuskę wokół ucha. Moczyć uszy w wodzie przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4
W małym rondlu, połączyć syrop klonowy, masło, chiles i czosnek i doprawić solą i pieprzem. Pozostawić na wolnym ogniu przez około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Zdjąć z ognia i ogrzać.
6
Rozgrzej grill na średnim ogniu. Grilluj kukurydzę, obracając od czasu do czasu, aż ziarna zostaną lekko zwęglone, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Posmaruj masłem klonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło KlonoweMasło Klonowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn