Grillowana kukurydza z klonem i Chipotle

Grillowana kukurydza z klonem i Chipotle może być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 515 kalorii, 6G białka, oraz 31 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, syrop klonowy klasy b, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowana kukurydza na kolbie z Klonowo-Chipotlową glazurą, Grillowane kotlety wieprzowe z klonu Chipotle na wędzonej kaszy Gouda, oraz Grillowane kotlety wieprzowe z klonu Chipotle na wędzonej kaszy Gouda.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Obrać zewnętrzne łuski kukurydzy bez ich usuwania.
Usuń wewnętrzne jedwabiste nici, a następnie owinąć zewnętrzną łuskę wokół ucha. Moczyć uszy w wodzie przez 1 godzinę.
W małym rondlu, połączyć syrop klonowy, masło, chiles i czosnek i doprawić solą i pieprzem. Pozostawić na wolnym ogniu przez około 8 minut.
Rozgrzej grill na średnim ogniu. Grilluj kukurydzę, obracając od czasu do czasu, aż ziarna zostaną lekko zwęglone, około 20 minut.
Posmaruj masłem klonowym.