Grillowana kukurydza z klonem i Chipotle

Grillowana kukurydza z klonem i Chipotle
Grillowana kukurydza z klonem i Chipotle może być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 515 kalorii, 6G białka, oraz 31 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, syrop klonowy klasy b, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowana kukurydza na kolbie z Klonowo-Chipotlową glazurą, Grillowane kotlety wieprzowe z klonu Chipotle na wędzonej kaszy Gouda, oraz Grillowane kotlety wieprzowe z klonu Chipotle na wędzonej kaszy Gouda.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Obrać zewnętrzne łuski kukurydzy bez ich usuwania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3
Usuń wewnętrzne jedwabiste nici, a następnie owinąć zewnętrzną łuskę wokół ucha. Moczyć uszy w wodzie przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
4
W małym rondlu, połączyć syrop klonowy, masło, chiles i czosnek i doprawić solą i pieprzem. Pozostawić na wolnym ogniu przez około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Zdjąć z ognia i ogrzać.
6
Rozgrzej grill na średnim ogniu. Grilluj kukurydzę, obracając od czasu do czasu, aż ziarna zostaną lekko zwęglone, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Posmaruj masłem klonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło KlonoweMasło Klonowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn