Grillowana kukurydza z klonem i Chipotle

Grillowana kukurydza z klonem i Chipotle
Grillowana kukurydza z klonem i Chipotle może być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 515 kalorii, 6G białka, oraz 31 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, syrop klonowy klasy b, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowana kukurydza na kolbie z Klonowo-Chipotlową glazurą, Grillowane kotlety wieprzowe z klonu Chipotle na wędzonej kaszy Gouda, oraz Grillowane kotlety wieprzowe z klonu Chipotle na wędzonej kaszy Gouda.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Obrać zewnętrzne łuski kukurydzy bez ich usuwania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3
Usuń wewnętrzne jedwabiste nici, a następnie owinąć zewnętrzną łuskę wokół ucha. Moczyć uszy w wodzie przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
4
W małym rondlu, połączyć syrop klonowy, masło, chiles i czosnek i doprawić solą i pieprzem. Pozostawić na wolnym ogniu przez około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
5
Zdjąć z ognia i ogrzać.
6
Rozgrzej grill na średnim ogniu. Grilluj kukurydzę, obracając od czasu do czasu, aż ziarna zostaną lekko zwęglone, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Posmaruj masłem klonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło KlonoweMasło Klonowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn