Grillowana kukurydza z Chile-pasta z limonki

Grillowana kukurydza z Chile-wapno Spread może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 181 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka chili w proszku, kłosy kukurydzy, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana kukurydza na kolbie z Chile i limonką, Chile Lime grillowana kukurydza na kolbie, oraz Chile-kukurydza z grilla z limonką (i Gratis) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W małej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem kukurydzy.
Usuń duże łuski zewnętrzne z każdego ucha kukurydzy; delikatnie odciągnij łuski wewnętrzne i usuń jedwab.
Rozłóż każde ucho kukurydzy z około 2 mieszanek masła łyżeczki; rezerwy pozostałej mieszaniny masła. Podciągnij łuski nad uszy.
Umieść kukurydzę na grillu. Gotować odkryte na średnim ogniu 10 do 15 minut, obracając często, aż do miękkości.
Podawać kukurydzę z pozostałą masłem.