Grillowana kukurydza na kolbie z pieczonym masłem Jalapeño
Grillowana kukurydza na kolbie z pieczonym masłem Jalapeño to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz uszy shucked kukurydza, miód, papryka jalapeño, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowana kukurydza na kolbie z masłem Jalapeno, Grillowana kukurydza z masłem Jalapeno-czosnkowym, oraz Grillowana Kukurydza Z Jalapeño-Masłem Limonkowym.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Umieść jalapeo na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; przykryj i grilluj przez 10 minut lub aż poczerniałe i zwęglone, okazjonalnie obracając.
Umieścić jalapeo w małej papierowej torbie i szczelnie złożyć w celu uszczelnienia.
Odstawić na 5 minut. Obrać i wyrzucić skórki; pokroić jalapeo na pół wzdłuż. Odrzuć łodygi, nasiona i błony. Drobno posiekać jalapeo.
Połączyć jalapeo, masło, skórka limonki, miód, i sól w małej misce; dobrze wymieszać.
Umieść kukurydzę na stojaku do grillowania. Przykryć i grillować przez 10 minut lub do lekko zwęglone, obracając od czasu do czasu.
Umieść kukurydzę na talerzu; posmaruj masłem jalapeo.