Grillowana kukurydza na kolbie z pieczonym masłem Jalapeño

Grillowana kukurydza na kolbie z pieczonym masłem Jalapeño
Grillowana kukurydza na kolbie z pieczonym masłem Jalapeño to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz uszy shucked kukurydza, miód, papryka jalapeño, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowana kukurydza na kolbie z masłem Jalapeno, Grillowana kukurydza z masłem Jalapeno-czosnkowym, oraz Grillowana Kukurydza Z Jalapeño-Masłem Limonkowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Umieść jalapeo na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; przykryj i grilluj przez 10 minut lub aż poczerniałe i zwęglone, okazjonalnie obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Umieścić jalapeo w małej papierowej torbie i szczelnie złożyć w celu uszczelnienia.
4
Odstawić na 5 minut. Obrać i wyrzucić skórki; pokroić jalapeo na pół wzdłuż. Odrzuć łodygi, nasiona i błony. Drobno posiekać jalapeo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Połączyć jalapeo, masło, skórka limonki, miód, i sól w małej misce; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Umieść kukurydzę na stojaku do grillowania. Przykryć i grillować przez 10 minut lub do lekko zwęglone, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Umieść kukurydzę na talerzu; posmaruj masłem jalapeo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn