Grillowana kukurydza Herbed na kolbie
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Grillowana kukurydza Herbed na kolbie może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 132 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz uszy kukurydza w łuskach, mielony pieprz, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kukurydza herbowana na kolbie Grillowana w folii, Grillowana kukurydza z masłem Herbed, oraz grillowane steki z miecznika z sałatką kukurydzianą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ostrożnie obrać łuski, odsłaniając kukurydzę i pozostawiając łuski przymocowane.
Usunąć i wyrzucić jedwab. Kukurydzę i łuski moczyć w zimnej wodzie 5 minut, aby zapobiec poparzeniu łusek.
Usunąć kukurydzę z wody; odcedzić i poklepać nadmiar wody z kukurydzy i łusek ręcznikami papierowymi.
Margarynę połączyć z pozostałymi 3 składnikami, dobrze wymieszać.
Posmaruj równomiernie kukurydzę, używając całej mieszaniny margaryny. Powrót łuski do pierwotnej pozycji i tie końcówki z ciężkim sznurkiem.
Kukurydza grillowa, przykryta, na średnio gorących węglach (od 350 do 40
15 minut lub do miękkości, obracając się od czasu do czasu.