Grillowana Kolba kukurydzy z masłem czosnkowym, świeżą limonką i serem Cotija

Grillowana Kolba kukurydzy z masłem czosnkowym, świeżą limonką i serem Cotija
Grillowana Kolba kukurydzy z masłem czosnkowym, świeżą limonką i serem Cotija to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Za 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 639 kalorii, 10g białka, oraz 52g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 44 powie, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką masło, limonki, kukurydzę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Działa najlepiej jako dodatek, i odbywa się w około 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Grillowana Kolba kukurydzy z masłem czosnkowym, świeżą limonką i serem Cotija, Grillowana Kolba kukurydzy z masłem czosnkowym, świeżą limonką i serem Cotija, oraz Grillowana Kolba kukurydzy z masłem Chili-limonkowym i serem Cotija.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill do średniego. Obierz łuski kukurydzy bez ich usuwania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Usuń jedwabie i odzyskaj kukurydzę za pomocą łuski. Moczyć w dużej misce z zimną wodą przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Usuń kukurydzę z wody i strząśnij nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
WodaWoda
KukurydzaKukurydza
5
Umieść kukurydzę na grillu, zamknij pokrywę i grilluj przez 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Rozpakuj kukurydzę i posmaruj masłem czosnkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
KukurydzaKukurydza
7
Posyp serem cotija i wyciśnij limonką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CotijaSer Cotija
WapnoWapno
8
Posyp posiekanym szczypiorkiem, do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
9
Połącz masło, czosnek, habanero i szczypiorek w robocie kuchennym i przetwarzaj na gładką masę. Dopraw solą i pieprzem. Odłóż na bok, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Habanero ChiliHabanero Chili
MasłoMasło
SzczypiorekSzczypiorek
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn