Grillowana Kiełbasa z fasolką toskańską

Grillowana Kiełbasa z fasolką toskańską
Grillowana Kiełbasa z toskańską fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 868 kalorii, 32G białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz podartą bazylię, sól i mielony pieprz, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasola Cannellini z grillowaną włoską kiełbasą, Fasola Toskańska, oraz Fasola Toskańska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
2
Umieść kiełbaski na grillu i gotować, aż gotowane przez, 20 do 25 minut, obracając co 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
3
W dużej misce ubijamy oliwę z oliwek, ocet z czerwonego wina, czosnek, włoską przyprawę, sok z puszki pomidorów i doprawiamy solą i pieprzem. Rezerwa 3 łyżki sosu dla rundy 2 przepis trzy
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Layer Bean Dip.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Dodać fasolę, pokrojone w kostkę pomidory i bazylii, i wrzucić do herbu. Rezerwa 1 szklanka mieszanki fasoli dla rundy 2 przepis trzy
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
6
Layer Bean Dip.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
7
Pozostałą fasolę podajemy z grillowaną kiełbasą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
8
Przepis Na Rundę 2-Trzy
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
2
Rozłóż kliny pita na blasze do pieczenia. Tosty w piekarniku, aż chrupiące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
3
Niech ostygnie całkowicie
4
W małej misce, połączyć Serek i skórka z cytryny i wymieszać na gładką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Rozprowadzić mieszaninę twarogu na dnie średniej miski do dipów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
W misce robota kuchennego, połączyć czerwoną fasolę, zastrzeżone dressing i obfite szczypta soli i pieprzu, i puree, aż będzie gładka. Jeśli mieszanina jest zbyt gęsta, dodaj kilka łyżek wody do cienkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Fasola CzerwonaFasola Czerwona
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Rozłóż puree z fasoli na mieszance z serem śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Połącz zarezerwowaną toskańską fasolę z czerwoną cebulą i łyżką na wierzchu puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
9
Podawać z grzanymi chipsami pita na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy PitaChipsy Pita

Składniki

22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzurozdarta świeża bazyliarozdarta świeża bazylia425opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgefasola cannellini, dobrze osuszona i opłukanafasola cannellini, dobrze osuszona i opłukana425opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeczerwona fasola, dobrze osuszona i opłukanaczerwona fasola, dobrze osuszona i opłukana425opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgefasola czerwona, opłukana i osuszonafasola czerwona, opłukana i osuszona411opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepomidory pokrojone w kostkę, odsączone i sok zarezerwowanypomidory pokrojone w kostkę, odsączone i sok zarezerwowany227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepakiet serek śmietankowy, zmiękczonypakiet serek śmietankowy, zmiękczony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekany czosnekposiekany czosnek4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoPrzyprawa włoskaPrzyprawa włoska1zSkórka z cytrynySkórka z cytryny2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweToskańska fasola, zarezerwowana z grillowanej kiełbasy z toskańską fasolą, przepis powyżejToskańska fasola, zarezerwowana z grillowanej kiełbasy z toskańską fasolą, przepis powyżej591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina3kieszenie pita, każda pocięta na 8 klinówkieszenie pita, każda pocięta na 8 klinów11 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejczerwona cebula, pokrojona w kostkęczerwona cebula, pokrojona w kostkę22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzudressing, zarezerwowany z grillowanej kiełbasy z fasolką toskańską, przepis powyżejdressing, zarezerwowany z grillowanej kiełbasy z fasolką toskańską, przepis powyżej454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgehot Italian sausage or one 6-count packagehot Italian sausage or one 6-count package
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn