Grillowana Kiełbasa z fasolką toskańską

Grillowana Kiełbasa z fasolką toskańską
Grillowana Kiełbasa z toskańską fasolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 868 kalorii, 32G białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz podartą bazylię, sól i mielony pieprz, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasola Cannellini z grillowaną włoską kiełbasą, Fasola Toskańska, oraz Fasola Toskańska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Umieść kiełbaski na grillu i gotować, aż gotowane przez, 20 do 25 minut, obracając co 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
W dużej misce ubijamy oliwę z oliwek, ocet z czerwonego wina, czosnek, włoską przyprawę, sok z puszki pomidorów i doprawiamy solą i pieprzem. Rezerwa 3 łyżki sosu dla rundy 2 przepis trzy
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Layer Bean Dip.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Dodać fasolę, pokrojone w kostkę pomidory i bazylii, i wrzucić do herbu. Rezerwa 1 szklanka mieszanki fasoli dla rundy 2 przepis trzy
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
6
Layer Bean Dip.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
7
Pozostałą fasolę podajemy z grillowaną kiełbasą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
8
Przepis Na Rundę 2-Trzy
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Rozłóż kliny pita na blasze do pieczenia. Tosty w piekarniku, aż chrupiące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
3
Niech ostygnie całkowicie
4
W małej misce, połączyć Serek i skórka z cytryny i wymieszać na gładką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Rozprowadzić mieszaninę twarogu na dnie średniej miski do dipów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
W misce robota kuchennego, połączyć czerwoną fasolę, zastrzeżone dressing i obfite szczypta soli i pieprzu, i puree, aż będzie gładka. Jeśli mieszanina jest zbyt gęsta, dodaj kilka łyżek wody do cienkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Fasola CzerwonaFasola Czerwona
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Rozłóż puree z fasoli na mieszance z serem śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Połącz zarezerwowaną toskańską fasolę z czerwoną cebulą i łyżką na wierzchu puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
9
Podawać z grzanymi chipsami pita na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy PitaChipsy Pita

Składniki

23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calarozdarta świeża bazyliarozdarta świeża bazylia4251 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.fasola cannellini, dobrze osuszona i opłukanafasola cannellini, dobrze osuszona i opłukana4251 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.czerwona fasola, dobrze osuszona i opłukanaczerwona fasola, dobrze osuszona i opłukana4251 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.fasola czerwona, opłukana i osuszonafasola czerwona, opłukana i osuszona4111 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pomidory pokrojone w kostkę, odsączone i sok zarezerwowanypomidory pokrojone w kostkę, odsączone i sok zarezerwowany2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pakiet serek śmietankowy, zmiękczonypakiet serek śmietankowy, zmiękczony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekany czosnekposiekany czosnek4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoPrzyprawa włoskaPrzyprawa włoska1zSkórka z cytrynySkórka z cytryny2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweToskańska fasola, zarezerwowana z grillowanej kiełbasy z toskańską fasolą, przepis powyżejToskańska fasola, zarezerwowana z grillowanej kiełbasy z toskańską fasolą, przepis powyżej591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3kieszenie pita, każda pocięta na 8 klinówkieszenie pita, każda pocięta na 8 klinów11 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejczerwona cebula, pokrojona w kostkęczerwona cebula, pokrojona w kostkę23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 caladressing, zarezerwowany z grillowanej kiełbasy z fasolką toskańską, przepis powyżejdressing, zarezerwowany z grillowanej kiełbasy z fasolką toskańską, przepis powyżej4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.hot Italian sausage or one 6-count packagehot Italian sausage or one 6-count package
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn