Grillowana Grecka Polewka Crostini
Przepis Grillowana Grecka Polewka Crostini jest gotowa w około 20 minut i jest zdecydowanie niesamowite wegetariańska opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 94 centów za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Będzie hitem w Twoim Czwarty Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz chlebową bagietkę, ser feta, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Meyer Lemon-Greckie ciasto jogurtowe z białą czekoladą-Polewka jogurtowa grecka, Greckie Crostini, oraz Krokiety z ciecierzycy z polewą sałatką grecką podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż jedną trzecią plasterków pomidora w jednej warstwie na podwójnej grubości folii o dużej wytrzymałości (około 12 cali). kwadrat).
Połówkę sera ułożyć na pomidorach, posypać 1 łyżeczką oregano i skropić 1 łyżeczką oleju.
Posypać szczyptą pieprzu. Powtórz warstwy.
Wierzch z pozostałymi plasterkami pomidora.
Skropić pozostałą oliwą i posypać pozostałym oregano i szczyptą pieprzu. Zagnij folię wokół mieszaniny i szczelnie uszczelnij.
Grill, przykryty, na średnim ogniu przez 8-10 minut lub do ogrzania. Ostrożnie otwórz folię, aby umożliwić ucieczkę pary.
Przełożyć na półmisek; podawać z prażoną bagietką.