Grillowana Chrupiąca Sałatka Coleslaw

Grillowana chrupiąca Sałatka Coleslaw może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Za 64 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 4 porcje z 229 kalorii, 2G białka, oraz 21g tłuszczu każdy. Mieszanka soku pomarańczowego, pietruszki, zielonej cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 23 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 60%, który jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Chrupiąca Sałatka Coleslaw, Chrupiąca Sałatka Coleslaw, oraz Chrupiąca Sałatka Coleslaw.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Połóż ćwiartki kapusty na blasze do pieczenia i skrop olejem roślinnym z obu stron.
Posyp cukrem, solą i pieprzem, a następnie wrzuć do płaszcza. Grilluj kapustę przez 4 minuty z każdej strony lub łącznie 8 minut, obracając raz lub do momentu, gdy krawędzie zaczną więdnąć, ale większość kapusty pozostaje chrupiąca.
Wyjmij kapustę z grilla i pozostaw do ostygnięcia na kilka minut. W międzyczasie zrób winegret w średniej misce, ubijając skórkę pomarańczową, musztardę Dijon i sok pomarańczowy z oliwą z oliwek, aż się zemulguje.
Dodaj sól i pieprz do smaku. Posiekaj grillowaną kapustę, usuwając rdzeń i włóż do miski z dressingiem.
Dodaj pietruszkę i zieloną cebulę i wymieszaj, aby pokryć.