Grejpfrut-Kompot Campari
Grejpfrut-kompot Campari jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie SOS. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, imbir, rubinowy grejpfrut i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Podobne przepisy to Grejpfrut-Kompot Campari, Ruby-Grapefruit-and-Campari Ice Pops, oraz Sorbet Campari Różowy Grejpfrut.
Instrukcje
W małym rondlu, połączyć wodę, cukier i imbir i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 1 minutę. Zamieszaj w Campari. Ostudzić i odstawić.
Pokrój skórkę i gorzki biały pestkę z grejpfruta ostrym nożem. Pracując nad miską, aby złapać sok, wyciąć sekcje grejpfruta wolne od błon, utrzymując sekcje nienaruszone.
Miejsce w średniej misce. Zarezerwuj sok. Odcedzić syrop Campari i wlać go wraz z wydzielonym sokiem na plastry grejpfruta. Kryj się i wyluzuj. Przepis można przygotować do 1 dnia wcześniej.