Greek Red Snapper
Przepis Grecki Czerwony Snapper jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, sól, dzwonki papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Greek Red Snapper, oraz Grecki Snapper na grillu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 7 minut lub do miękkości.
Dodać posiekanego pomidora i dalej 5 składników( posiekany pomidor przez czosnek); zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 15 minut lub aż płyn odparuje, mieszając od czasu do czasu. Odstawić.
Ułóż filety w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Filety posypać sokiem z cytryny i 1/2 łyżeczki soli, a następnie wymieszać z cebulą.
Na mieszance cebuli ułożyć kliny ziemniaczane, skropić 1 łyżką oleju i 1/4 łyżeczki soli. Na wierzchu plastry pomidora i papryki.
Piec, odsłonięty, w 350 przez 1 godzinę i 20 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Umieść 1 filet i 6 klinów ziemniaczanych na każdym z 8 talerzy. Podziel mieszankę cebuli równomiernie między każdą porcję, a każdą porcję uzupełnij 1 plaster pomidora i 1 dzwonek paprykowy.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.