Greckie placki pomidorowo-Cukiniowe
Przepis Grecki pomidor i cukinia placki jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest wybitnym wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ta przystawka ma 122 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pietruszkę, pomidory, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Greckie Placki Z Cukinii-Kolokithokeftedes, Placki Z Cukinii W Stylu Greckim Z Tzatziki, oraz Kolokithokeftedes (Greckie placki z cukinii) z Tzatziki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem mąki w misce, a następnie dodaj wystarczającą ilość mąki, aby uzyskać gęste ciasto (może to zająć bliżej 2 szklanki).
Podgrzać do 1 cala oleju w patelni nonstick i upuść ciasto do gorącego oleju przez łyżki stołowe. Smażyć na brązowo, obrócić i gotować, aż zbrązowieje z drugiej strony.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i doprawić solą na gorąco.
Podawać z sosem jogurtowo-miętowym w razie potrzeby.