Greckie hamburgery jagnięce ze szpinakiem i sałatką z czerwonej cebuli

Przepis Grecki hamburgery jagnięce ze szpinakiem i sałatka z czerwonej cebuli może zaspokoić Amerykański głód w około 25 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 791 kalorii, 38g białka, oraz 57 g tłuszczu każdy. Na 4,32 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liście szpinaku dla niemowląt, ser feta, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Hamburgery jagnięce z sałatką grecką, Greckie salaterki z przyprawionymi hamburgerami jagnięcymi, oraz Greckie hamburgery z kurczaka {z marynowaną czerwoną cebulą i sosem jogurtowym}.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać 4 pierwsze składniki i 1 1/2 łyżki oleju; wymieszać z jagnięciną. Kształt na cztery pasztety o grubości 3/4 cala. Gotować paszteciki w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 4 minut na stronę dla średnich.
W międzyczasie rozgrzej brojlery. Bułki Broil aż złoty, o 2 protokół. Wierzch każdej bułki z burger. Wrzucić szpinak, feta, cebula, ocet, i 11/2 łyżki oleju w misce.
Umieść sałatkę na hamburgerach. Przykryć kok Topy, mocno naciskając do zagęszczenia.
Jedna porcja zawiera: kalorie (kcal) 711,55; % kalorii z tłuszczu 53,0; tłuszcz (G) 41,92; tłuszcz nasycony (G) 17,25; Cholesterol (mg) 140,62; węglowodany (g) 42,48; błonnik pokarmowy (G) 3,13; cukry ogółem (G) 5,05; węglowodany netto (g) 39,35; Białko (g) 40,05