Grecki makaron z pomidorami i białą fasolą wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 465 kalorii, 23G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka szpinaku, makaron penne, ser feta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 91% to danie jest super. Spróbuj Makaron Z Białą Fasolą, Pomidorami I Kiełbasą, Grecka fasolka szparagowa z pomidorami i serem Feta, oraz Łosoś z białą fasolą i pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ugotować makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
W międzyczasie połącz pomidory i fasolę na dużej patelni nieprzywierającej. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj szpinak do sosu; gotować przez 2 minuty lub aż szpinak zwiędnie, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
4
SOS podawać na makaronie i posypać fetą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Grecki w menu? Spróbuj połączyć się z Agiorgitiko, Assyrtiko i Moschofilero. Jeśli masz ochotę na grekę ze swoim greckim jedzeniem, assyrtiko i moschofilero są uroczymi białymi winami do połączenia z kurczakiem, owocami morza itp. Agiorgitiko to pełnowartościowa czerwień odpowiednia do pieczonych mięs i jagnięciny. Możesz spróbować Skouras Saint George Agiorgitiko. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.