Granola z przyprawą dyniową
Pumpkin Spice Granola wymaga około 1 godziny i 5 minut od początku do końca. To śniadanie ma 247 kalorii, 6 g białka i 14 g tłuszczu na porcję. Za 58 centów za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 26 osobom. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną i wegetariańską z dodatkiem lakto ovo. Mieszanka ekstraktu migdałowego, migdałów, ziaren słonecznika i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 44%, to danie jest solidne. Granola z przyprawami dyniowymi, Granola z przyprawami dyniowymi i Granola z przyprawami dyniowymi są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce połącz płatki owsiane, orzechy kokosowe, orzechy pekan, migdały i ziarna słonecznika; odłożyć na bok. W małym rondlu wymieszaj oliwę, miód, wodę, przyprawę do ciasta dyniowego i sól. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu przez 2-3 minuty lub do momentu, aż się rozgrzeje.
Zdejmij z ognia; wymieszać z ekstraktem.
Wylać na mieszankę owsianą i wymieszać.
Przenieś do dwóch natłuszczonych 15-calowych. x 10 cali x 1-cal. blachy do pieczenia.
Piec w temperaturze 300° przez 45-50 minut lub do złotego koloru, mieszając co 15 minut. Studzimy na drucianych stojakach. Przechowywać w szczelnym pojemniku.