Granola Orzechowo-Kokosowa
Granola orzechowo-kokosowa może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 640 kalorii, 7G białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz mocno brązowy cukier, masło, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Granola Kokosowa Pecan, Granola orzechowa, kokosowa i Wiśniowa, oraz Granola Kokosowa Klon Pecan.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki gotować na średnim ogniu w dużym rondlu, ciągle mieszając, aż masło się rozpuści. Wymieszać z orzechami pekan, kokosem i cynamonem.
Dodać macę farfel; wrzucić dobrze do herbu.
Rozprowadź na lekko nasmarowanej, wyłożonej folią aluminiową 15-x 10-calowej patelni jellyroll.
Piec w 350 przez 35 minut lub do złotego koloru, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć z piekarnika. Wymieszać z rodzynkami i całkowicie ostudzić.
* Maca farfel to grubo pokruszona Maca. Jeśli przepis ten nie jest podawany na Paschę, można zastąpić 1 do 1 1/2 szklanki niegotowanego zwykłego owsa.