Granny Smith-Green Chile Salsa

Granny Smith-Green Chile Salsa
Przepis Granny Smith-Green Chile Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 26 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieczone chili, cebulę, sól i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Mało kto lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Granny Smith Apple Slaw, Granny Smith Jabłecznik Winegret, oraz Kotlety schabowe z jabłkami Granny Smith dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odrzuć łuski i łodygi pomidorów. Gotować pomidory we wrzącej wodzie 10 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
WodaWoda
2
Drenaż.
3
Tomatillo umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkiej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Połącz puree z tomatillo, jabłko i pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
Do Konserwowania,Do Konserwowania,

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn