Granat Winegret

Granat Winegret
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać granat Vinaigrette spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 48 kalorii, 0g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, miód, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Granat kozi ser Sałatka z granatu domowej roboty Vinaigrette / Progressive Dinner & Giveaway, Granat cytrusowa Sałatka Quinoa z żurawiną granat Vinaigrette, oraz Jagodowy Granat Winegret.

Instrukcje

1
Doprowadzić sok z granatów do wrzenia w średnim rondlu na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do średniego, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 15 minut lub aż zredukowany do 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Przełożyć do małej miski. Całkowicie schłodzić (około 30 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Ubij oliwę z oliwek, miód, ocet, musztardę, pieprz i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MusztardaMusztarda
OcetOcet
PieprzPieprz
MiódMiód
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn