Gołąbki Z Kapusty
Gołąbki to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 14g białka, oraz 4G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz sól, wodę, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Działa dobrze jako bardzo przyjazne dla budżetu danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 33%. Spróbuj Gołąbki / Gołąbki / Gołąbki, Gołąbki Z Kapusty, oraz Gołąbki Z Kapusty dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu doprowadzić wodę do wrzenia.
Dodać ryż i wymieszać. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Doprowadzić do wrzenia duży, szeroki rondel lekko osolonej wody.
Dodać liście kapusty i gotować przez 2 do 4 minut lub aż zmiękną; odcedzić.
W średniej misce do mieszania połączyć mieloną wołowinę, 1 szklankę gotowanego ryżu, cebulę, jajko, sól i pieprz, wraz z 2 łyżkami zupy pomidorowej.
Mieszaninę wołową podzielić równomiernie między liście kapusty.
Zwiń i zabezpiecz je wykałaczkami lub sznurkiem.
Na dużej patelni na średnim ogniu, umieścić gołąbki i wlać pozostałą zupę pomidorową na górze. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez około 40 minut, często mieszając i fastrygując płynem.