Gołe Burrito
Bare Burrito może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 29g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na $3.09 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz grubo zmielony pieprz, kukurydzę pełnoziarnistą, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gołe Nagie Nachos, Burrito de Pollo (burrito z kurczaka), oraz McDonald ' s Breakfast Burrito-słynne śniadanie burrito można zrobić w domu.
Instrukcje
Gotować pierwsze 3 składniki w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając pokruszyć wołowinę. (
W razie potrzeby odcedzić i wrócić do patelni.) Mieszamy kukurydzę i kolejne 3 składniki. Gotować 2 minuty, aż do całkowitego ogrzania, często mieszając
Sałatę podzielić równomiernie między talerze. Top z mieszanki wołowiny, ser, i kwaśną śmietaną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.