Gotuj książkę: klasyczna sałatka klinowa
Gotuj książkę: klasyczna sałatka klinowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 3,83 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 862 kalorie, 31g białka, oraz 75 g tłuszczu na porcję. 90 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka miodu, pieprzu, sera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gotuj książkę: neo-klasyczny Croque Monsieur, Ugotuj książkę: Klasyczne ciasteczka cukrowe, oraz Gotuj książkę: Classic Buffalo Wings dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić dressing, dodaj wszystkie składniki do blendera lub robota kuchennego i zmiksuj, aby połączyć. Odstawić do użycia.
Aby sałatka, rozgrzać patelnię na średnim ogniu i gotować boczek, aż chrupiące. Ułóż metalową tacę z papierowymi ręcznikami.
Odcedzić boczek. Ostudzić, pokruszyć i odstawić.
Usuń koniec korzenia z sałaty i pokrój głowę na 4 kliny.
Umieść po jednym klinie na czterech pojedynczych daniach. Rozproszyć mieszane zielenie wokół każdego klina. Ubierz każdy klin z 2 łyżkami opatrunku.
Udekorować każdy z pokruszonym boczkiem, ser, cebula, i szalotki.