Gotuj książkę: Texas Hold ' em
Gotuj książkę: Texas Hold ' em jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 193g białka, 94g tłuszczu, oraz w sumie 1703 kalorii. Na 11,81 zł / porcja, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 153 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sos chili, majonez, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać aktywne drożdże, można śledzić to danie główne z Pomarańczowy Kardamon Bezglutenowe Drożdże Podniesione Ciasto jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Texas Hold ' em, Texas Hold-ums Mini Chipotle hamburgery wołowe z ciepłym ogniem pieczony czosnek Ketchup, oraz Ugotuj książkę: PBJ dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej szklanej misce połącz wodę, drożdże, nektar z agawy i mączkę kukurydzianą.
Odstawić w ciepłe miejsce na 10 do 15 minut, aż się spieni. Wymieszać 4 szklanki mąki, soli morskiej i oleju. Ciasto obrócić na lekko posypaną mąką deskę i zagniatać, aż wszystkie składniki zostaną dobrze wkomponowane i ciasto będzie gładkie. (
Dodać więcej mąki w razie potrzeby, jeśli jest lepki). Lekko posmaruj dużą szklaną miskę i włóż do niej kulkę ciasta. Przykryć miskę i odstawić w ciepłym miejscu do wyrośnięcia na 1 godzinę.
Na średniej patelni na średnim ogniu, gotować boczek, aż tylko chrupiące. Łyżką z rowkiem przełożyć boczek na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Dodaj cebulę do wytopionego tłuszczu i gotować przez 15 do 20 protokół, aż miękki i głęboki brązowy.
W małej misce, połączyć majonez, sos chili, chipotle, i ¼ szklanki kolendry i dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce aż potrzebne.
Rozgrzej piekarnik do 191°. lekko posmarować i mąki 9 przez 5-calowy bochenek patelni.
Ciasto obrócić na obsypaną mąką powierzchnię, posypać mąką i delikatnie zagnieść, aż będzie gładkie, kilkakrotnie składając. Mąka wałek do ciasta i rozwałkować ciasto w prostokąt o 12 przez 9 cali.
Ciasto rozłożyć obficie z majonezem chipotle. Przykryć mostkiem, następnie cebulą, pieczonym pieprzem i boczkiem.
Posypać równomiernie Havarti, Pozostałe kolendry, i popękany pieprz.
Z krótszej strony delikatnie rozwałkuj ciasto w stylu "jelly roll", chowając się na końcach.
Wałek ciasta ułożyć na przygotowanej patelni, posmarować roztopionym masłem, a wierzch posypać suchym wałkiem.
Piec przez 1 godzinę 25 minut, aż ciemny złoty kolor. Powinieneś usłyszeć lekko wydrążony dźwięk podczas stukania w chleb.
Ostudzić przez pełne 30 minut na patelni na stojaku z drutu. Następnie wyjąć z patelni bochenka i pokroić w plasterki o grubości 1 cala. Ciesz się natychmiast.