Gotowany Łosoś
Gotowanego łososia wymaga z grubsza 5 minut od początku do końca. Na 1,59 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 15. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 102 kalorie, 12g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 271 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś gałązkę pietruszki, kilka cytryny do podania, posypać koperkiem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Łosoś gotowany z herbatą, Łosoś Gotowany W Całości, oraz Gotowany Łosoś.
Instrukcje
Filety z łososia posypać odrobiną soli.
Umieść wino, wodę, koperek, pietruszkę i szalotkę lub onionsw patelni i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu.2
Na patelni umieścić filety z łososia, od strony skóry w dół. Kryć się. Gotować 5 do 10 minut, w zależności od grubości filetu, lub do pożądanego gotowe-ness. Nie przegotować.
Podawać posypane świeżo zmielonym czarnym pieprzem i plasterkiem lub dwoma cytrynami.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.