Gotowany plamiak z kukurydzianym smakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 619 kalorii, 80g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 9,12 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kłusownicze mleko, pomidor, mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest dobre. Spróbuj Gotowany Plamiak Z Kukurydzianym Smakiem, Rozkoszuj się latem: słodka i pikantna kukurydziana Rozkosz, oraz Gotowany łosoś z buraczanym smakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do mleka dodać sól, pieprz, kminek i kolendrę, ubijać, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
8 (U-12) Krewetek
¼ łyżeczki Oregano
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Dodać mieszaninę mleka do małego frypan; doprowadzić do niskiego dusić, dodać ryby i dusić około 3 protokół, ostrożnie włączyć ryby i dusić kolejne 2 minuty, wyłączyć ogień pozostawiając ryby w mleku.Topping:.Weź 4 lub 5 łyżek mleka kłusowniczego i dodaj do małego garnka; dodaj kukurydzę, pomidor, czerwoną cebulę, kminek, kolendrę i pieprz cayenne; wymieszaj, aby wymieszać; doprowadzić do duszenia, dusić przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Haddock bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.