Gotowany Halibut z sosem cytrynowo-ziołowym

Gotowany Halibut z sosem cytrynowo-ziołowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gotowanego halibuta z sosem cytrynowo-ziołowym. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 278 kalorii, 33g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 6,46 zł / porcja, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, pietruszkę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Gotowany łosoś w sosie ziołowo-cytrynowym, Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), oraz Gotowany Halibut w bulionie cytrynowo-tymiankowym.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 8 składników.
2
Połącz wodę i następne 5 składników (przez gałązkę kolendry) na dużej patelni; doprowadzić do niskiego gotowania na wolnym ogniu (180 do 190).
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać ryby; gotować 10 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
4
Rybę wyjąć z patelni łyżką szczelinową; osuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
5
Podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
6
Zrównoważony wybór: Halibut jest łatwo dostępną, zrównoważoną opcją o łagodnym smaku i jędrnym miąższu.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn