Gotowany Halibut z pomidorem i bazylią

Gotowany Halibut z pomidorem i bazylią
Gotowany Halibut z pomidorem i bazylią może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 6,44 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 34g białka, oraz 6G tłuszczu. Mieszanka oliwy z oliwek, walcowane, cytryna, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać płatki owsiane, można śledzić to danie główne z Jumbo Cinnamon Roll Cake jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 98%. Spróbuj Gotowany Halibut z pomidorem i bazylią, Gotowany Halibut z warzywami prowansalskimi i olejem bazyliowym, oraz Halibut z bazyliowym sosem pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przyprawiamy rybę solą i pieprzem. Na dużej patelni dodać olej. Ułóż rybę na patelni i obróć w oleju, a następnie dodaj czosnek, szalotkę i wino. Każdy filet ryby ułożyć 1/4 pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Umieść patelnię na górze kuchenki i doprowadzić płyn do wrzenia na średnim ogniu. Przykryj patelnię szczelnie dopasowaną pokrywą i zmniejsz ciepło do umiarkowanego. Gotować ryby 8 do 10 minut, aż nieprzejrzyste i łuszczące się, ale nie suche. Ostrożnie przełożyć rybę z pomidorami na talerze obiadowe lub talerz do serwowania cienką szpatułką. Łyżka soków patelni nad rybą. Wyciśnij klin cytryny na gotowanej rybie i top każdy filet z dużą ilością rozdartej lub rozdrobnionej bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia62
Magazyn