Gotowany Halibut z ciepłym bekonem Vinaigrette to bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 419 kalorii, 38g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 7,77 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać ocet winny, ząbki czosnku, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gotowany Halibut z Herbed Vinaigrette, Śniadanie Bruschetta z Prosciutto, jajka w koszulce, i Ciepłej musztardy Vinaigrette, oraz Ciepła sałatka z rukoli Michaela Ruhlmana z boczkiem i jajkami w koszulce.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 8 składników w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut. Przecedzić mieszaninę przez durszlak nad miską, rezerwując bulion i mieszankę warzywną. Powrót bulionu na patelnię; doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Durszlak
Cukierki Peachie-o
Patelnia
2
Dodaj rybę do patelni. Gotować 8 minut lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Wyjąć rybę z płynu do gotowania za pomocą łyżki szczelinowej; zarezerwować 1 szklankę plus 2 łyżki płynu do gotowania. Wyrzucić pozostałą ciecz do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
4
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj szalotki do kapiących na patelni; smażyć 1 minutę lub do miękkości, stale mieszając. Wymieszać 2 łyżki octu i musztardy; gotować 1 minutę, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać 2 łyżki płynu do gotowania, pozostając 1 łyżka octu, syropu, oleju, soli i pieprzu; gotować 30 sekund, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Musztarda
Ocet
Pieprz
Boczek
Syrop
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Umieść około 3/4 szklanki mieszanki warzyw w każdym z 4 płytkich misek; top każdy z 1/4 szklanki pozostałego płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Umieścić 1 kromkę chleba i 1 filet rybny w każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Ryby
9
Każdą porcję skropić ok. 1 łyżką mieszanki boczku.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.