Gotowanie z połysku: wieprzowina balsamiczna z szalotką

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj Gotowanie z Glossies: wieprzowina balsamiczna z szalotką. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 264 kalorie, 29g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, oliwę z oliwek, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gotowanie z połysku: kotlety schabowe z orzecha włoskiego z jesiennym warzywnym ryżem, Gotowanie z połysku: kremowe brokuły z parmezanem, oraz Gotowanie z Glossies: Key Lime Coconut Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj pozostały olej do patelni; zmniejsz ciepło do średniego.
Dodaj szalotki na patelni; gotować 10 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodać czosnek; gotować 2 protokół. Wymieszać z wodą i octem; gotować na wolnym ogniu 6 minut.
Dodać sól i pieprz do smaku. Łyżka mieszanki szalotki na wieprzowinie.