Gotowane Steki Z Dorsza W Sosie Jajecznym (Torsk Med Eggesaus)
Gotowane steki z dorsza z sosem jajecznym (Torsk Med Eggesaus) mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 73g białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 964 kalorie. Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 8,28 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz masło, szczypiorek, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Steki z dorsza z ziemniakami w sosie maślanym cytrynowym, Gotowane steki z łososia z sosem jogurtowo-koperkowym, oraz Gotowane Steki Z Łososia Z Sosem Cytrynowo-Ogórkowym Jogurtowym.
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Francis Ford Coppola Diamentowa Kolekcja Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.