Gotowane na parze Mahi Mahi z warzywami i sosem musztardowym czosnkowym

Gotowane na parze Mahi Mahi z warzywami i sosem musztardowym czosnkowym
Gotowane na parze Mahi Mahi z warzywami i sosem czosnkowo-musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 25g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 4,82 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka cebuli, Mahi mahi, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 88 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Gotowane na parze Mahi Mahi z warzywami i sosem musztardowym czosnkowym, Gotowane na parze Mahi-mahi z warzywami smażonymi, oraz Teriyaki Mahi Mahi z warzywami i ryżem kokosowym:.

Instrukcje

1
W wysokiej jednostronnej patelni na średnim ogniu, dodać olej rzepakowy. Gdy jest gorąco wrzucić w połowie cebuli (rezerwy drugiej połowy dla rundy online 2 przepis Grillowany kurczak i jabłko Wraps) i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół. (Rezerwy 4 kawałki każdy z squasha, i cukinia dla rundy Online 2 przepis Grillowany kurczak i jabłko Wraps.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak Z GrillaKurczak Z Grilla
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
CukiniaCukinia
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CebulaCebula
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać pozostałą Kabaczek i cukinię, grzyby, bulion i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
CukiniaCukinia
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
BulionBulion
3
Umieść rybę na warzywach, a każdy kawałek polej gałązką tymianku. Przyprawić rybę solą i pieprzem, przykryć i gotować na parze, aż ryba zostanie ugotowana, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
TymianekTymianek
RybyRyby
4
Wyjmij rybę na talerz i przykryj, aby się ogrzała.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
5
Wyjmij warzywa łyżką szczelinową do miski i przykryj, aby się ogrzały. Włączyć ciepło do wysokiej i niech bańki bulionu, dodać czosnek i musztardę i niech gotować, aż sos zmniejsza się i zgęstnieje, 3 do 5 protokół. Smak i dodać więcej soli i pieprzu, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
MusztardaMusztarda
CzosnekCzosnek
BulionBulion
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Łyżka warzywa na talerzu i top z kawałkiem ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
RybyRyby
7
Polać rybę sosem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn