Gotowane Ciasto Owocowe
Gotowane ciasto owocowe może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 984 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.26 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz sodę oczyszczoną, mielone ziele angielskie, kandyzowane owoce i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gotowane Ciasto Owocowe, Gotowane Ciasto Owocowe, oraz Biały owocnik: lekki owocnik Nanna Jepson.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (160 stopni C). Line one 8-calowa pergaminowa pergaminowa puszka do ciasta.
W średniej wielkości rondelku umieść wiśnie owocowe, skórkę, orzechy włoskie, cukier, masło lub margarynę, wymieszaną przyprawę, sodę oczyszczoną i mleko. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia do temperatury ciała.
Wymieszać z mąką i jajkami.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni. Owiń Na Zewnątrz patelni brązowym papierem lub gazetą.
Piec w temperaturze 325 stopni F (160 stopni C) przez 40 minut, a następnie obniżyć temperaturę do 300 stopni F (150 stopni C) i kontynuować pieczenie ciasta przez 1-1/2 godziny.
Wyjąć ciasto z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia w blaszce przez 5 minut, następnie przełożyć na regał chłodzący, wyjąć papier tłusty i pozostawić do ostygnięcia. Ciasto można przechowywać do 6 miesięcy owinięte w folię i w hermetycznej puszce.