Gorący i kwaśny kurczak i kapusta zupa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.78 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Jeśli masz czosnek w proszku, trawa cytrynowa, cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Zupa gorąco-kwaśna, Zupa z kapusty gorącej i kwaśnej, oraz Zupa z kapusty gorącej i kwaśnej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wlać rosół z kurczaka do dużego garnka. Wymieszaj płatki papryki, ocet, sos sojowy, trawa cytrynowa, sos rybny, czarny pieprz, czosnek w proszku i cebula. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i zachować na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Czosnek W Proszku
Pieprz Czarny
Trawa Cytrynowa
Sos Rybny
Papryka Chili
Sos Sojowy
Ocet
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Mieszać w kostkach kurczaka, i gotować, aż Nie różowy w środku, o 5 protokół. Kurczaka wymieszać z gotującą się zupą wraz z kapustą i kiełkami fasoli. Gotować na wolnym ogniu, aż kapusta będzie miękka, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełki Fasoli
Oliwa Z Oliwek
Kapusta
Cały Kurczak
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Zdjąć garnek z ognia i powoli wymieszać z ubitym jajkiem, a następnie delikatnie wymieszać z posiekaną natką pietruszki.