Gorący dip krabowy z wolnowaru

Gorący dip krabowy z wolnowaru
Przepis na gorący dip krabowy w powolnej kuchence można przygotować w około 2 godziny i 10 minut. Ta przystawka zawiera 265 kalorii, 8 g białka i 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 osobom. Za 1,06 USD za porcję ten przepis pokrywa 8% Twojego dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis polubiło 11 smakoszy i kucharzy. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Można się nim delektować w dowolnym momencie, ale szczególnie nadaje się on na Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę pescatariańską. Jeśli masz pod ręką parmezan, cebulę, serek śmietankowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 30%. Wynik ten jest raczej zły. Wypróbuj gorący dip krabowy w powolnej kuchence, gorący dip krabowy w powolnej kuchence i gorący dip krabowy w powolnej kuchence, aby znaleźć podobne przepisy.

Instrukcje

1
W 1-1/2-kwarty. wolnowar, połącz pierwsze sześć składników; zamieszaj kraba. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 2-3 godziny lub do momentu, aż się rozgrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Podawać z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Kraba można łączyć z Chardonnay, Riesling i Pinot Grigio. Schłodzony krab świetnie smakuje z pinot grigio. Ciepły krab (szczególnie z masłem) można połączyć z maślanym Chardonnay lub chrupiącym owocowym Rieslingiem. Taittinger Brut La Francaise z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Szampan ten jest mieszanką około 30 winnic Chardonnay i Pinot Noir, odpowiednio 40% i 60% całości, z kilku zbiorów doskonale dojrzałych winogron.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn