Gorące i pikantne orzeszki Pekan
Gorące i pikantne pekany mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 201 kalorii, 2G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka mielonego pieprzu, połówki orzechów pekan, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Podobne przepisy to Pikantne Pekany, Słodkie i pikantne orzeszki Pekan, oraz Pikantne Pekany N Żurawina.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
W średniej misce, wymieszać masło, sos Worcestershire, czerwony pieprz, sól, i czosnek w proszku. Wymieszać z orzechami pekan i delikatnie wrzucić chili w proszku do pokrycia.
Na średniej blasze rozprowadzić pokrojone orzechy pekan i gotować 30 minut w rozgrzanym piekarniku, mieszając co około 10 minut.