Gorące danie z brązowego ryżu

Gorące danie z brązowego ryżu
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów wegetariańskich bez glutenu i lakto ovo do swojego pudełka z przepisami, gorące danie z brązowego ryżu może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 223 kalorie, 5 g białka i 8 g tłuszczu każda. Za 58 centów za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Udaj się do sklepu i kup cebulę, masło, majeranek i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 32%. Ten wynik nie jest aż tak imponujący. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Danie z pilawem z brązowego ryżu, Gorące danie z dzikiego ryżu i Gorące danie z ryżem i brokułami.

Instrukcje

1
Na patelni z powłoką nieprzywierającą podsmaż ryż na połowie masła na złoty kolor; Przełożyć do dużego naczynia. Na tej samej patelni podsmaż grzyby, seler i cebulę na pozostałym maśle, aż będą miękkie; dodać do ryżu. Wymieszaj wodę, orzechy pekan, sól, majeranek, pieprz, szałwię i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
MajeranekMajeranek
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przenieść do 1-1/2-qt. naczynie do pieczenia pokryte sprayem kuchennym. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do momentu, aż ryż będzie miękki i wchłonie płyn. Przed podaniem rozgnieść widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn