Gorące Brązowe Burgery
Gorące brązowe hamburgery mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Na 5,04 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 63g białka, 172g tłuszczu, oraz w sumie 1917 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, koszerną sól i pieprz, tosty i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać tosty można śledzić to danie główne z Cynamonowe lody tostowe {bezmleczne} jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Burgery Z Brązowym Ryżem, Hamburgery z kurczaka Hash brown, oraz Burgery Wegetariańskie Z Ciecierzycą I Brązowym Ryżem.
Instrukcje
Rozgrzej brojler lub Toster do wysokiej. Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodać mąkę i ubijać do połączenia. Nadal gotować, ubijając stale, aż blady złoty blond, około 1 minuty. Powoli wlać gęstą śmietanę, stale ubijając. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie usunąć z ognia.
Ubić starty ser, następnie doprawić do smaku solą i pieprzem.
Po przygotowaniu do podania, przyprawić Burger paszteciki obficie solą i pieprzem i gotować hamburgery do pożądanej doneness na gorącym grillu lub na patelni na płycie kuchennej, 52° dla średnio rzadkich lub135 dla średnich.
Niech Burger paszteciki odpocząć przez 5 minut od ciepła.
Miejsce 1 plasterek tosty w dolnej części każdego naczynia gratin lub oba plasterki w dolnej części jednego owalnego naczynia do pieczenia i góry każdy z patty burger.
Polać połowę sosu na każdej kanapce, całkowicie pokryć go.
Umieść pod brojlerem, aż do plamistego brązowego i bąbelkowego, 2 do 3 minut.
Umieść 2 plastry boczku w krzyżyku na górze każdego dania i dodaj 2 plastry pomidora do strony tosta.
Posypać papryką i pietruszką i podawać od razu nożem i widelcem.