Gorąca niemiecka Sałatka ziemniaczana II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj gorącej Niemieckiej sałatki ziemniaczanej II. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.81 za porcję. Jedna porcja zawiera 727 kalorii, 16G białka, oraz 30 g tłuszczu. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, ocet winny, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów europejskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 15 protokół.
Odcedzić, schłodzić i posiekać.
Umieść boczek i cebulę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż bekon będzie równomiernie brązowy.
Spuścić nadmiar tłuszczu z patelni.
Dodać cukier i ocet do mieszanki boczku i cebuli i doprowadzić do wrzenia.
Wlać mieszaninę na ziemniaki i wymieszać.
Polecane wino: Riesling, Dornfelder
Niemiecki może być sparowany z Rieslingiem i Dornfelderem. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Jednym z win, które można spróbować, jest Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Klasyczny naturalny słodki Spatlese z ładną kwasowością i eleganckim, naturalnym cukrem resztkowym. Selektywne zbiory, delikatne przetwarzanie moszczu, systematyczne klarowanie, powolna fermentacja i staranne wykończenie to podstawy tego tradycyjnego Rieslinga Vollradsa.To wino doskonale komponuje się z kuchnią azjatycką ze względu na harmonię słodyczy i kwasowości. Również ciekawe połączenia smakowe można osiągnąć poprzez połączenie sera z niebieskimi żyłkami lub deseru owocowego.