Potrzebujesz przystawka bezglutenowa i bezmleczna? Gorąca niemiecka Sałatka ziemniaczana może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Za 52 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pod ręką paski bekonu, nasiona selera, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 4 godziny i 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 49%. Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W 3-qt. powolna kuchenka, połącz ziemniaki, seler i cebulę. W małej misce wymieszaj wodę, ocet, cukier, tapiokę, sól, nasiona selera i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Selera
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Tapioka
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
Riesling i Dornfelder to moje najlepsze typy dla języka niemieckiego. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecka czerwień, taka jak Dornfelder, dobrze komponuje się z wołowiną i dziczyzną. Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Drobne bąbelki tworzą duży sznurek na złotym tle. Owocowy nos i pyszny, trwały smak cukru jęczmiennego i brioche. Bardzo żywe wino, które jest bardzo wszechstronne. To jasny, niefrasobliwy Szampan na każdą imprezę!Ten szampan dobrze komponuje się ze skorupiakami, daniami wieprzowymi, łagodnymi i miękkimi serami oraz bogatymi rybami.Mieszanka: 10% Chardonnay, 30% Pinot Meunier, 60% Pinot Noir