Gorąca kukurydza z masłem Chimichurri
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj gorącą kukurydzę z masłem Chimichurri spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 8G białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz liście oregano, sok z cytryny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Spódnica stek i kukurydza z Chimichurri, Chimichurri Quinoan I Paszteciki Kukurydziane, oraz Make-Ahead Chimichurri Sałatka z krewetkami i kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść ocet, sok z cytryny, pietruszkę, oregano, czosnek i płatki czerwonej papryki w maszynce i pulsuj, aż drobno posiekasz.
Przenieść mieszaninę na kawałek gazę lub ręcznik kuchenny i wykręcić nadmiar płynu.
Umieścić mieszaninę w małej misce i wymieszać z masłem.
Masło Chimichurri przełożyć na arkusz folii i uformować w kłodę. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce, aż stwardnieje.
Tymczasem doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać kukurydzę i gotować, aż będzie miękka, o 5 do 7 protokół.
Odcedzić i przełożyć na talerz.
Na każde ucho kukurydzy ułożyć krążek masła chimichurri i podawać posypane serem Cotija i klinem z limonki.