Gorąca kukurydza z masłem Chimichurri

Gorąca kukurydza z masłem Chimichurri
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj gorącą kukurydzę z masłem Chimichurri spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 8G białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz liście oregano, sok z cytryny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Spódnica stek i kukurydza z Chimichurri, Chimichurri Quinoan I Paszteciki Kukurydziane, oraz Make-Ahead Chimichurri Sałatka z krewetkami i kukurydzą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść ocet, sok z cytryny, pietruszkę, oregano, czosnek i płatki czerwonej papryki w maszynce i pulsuj, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Przenieść mieszaninę na kawałek gazę lub ręcznik kuchenny i wykręcić nadmiar płynu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
4
Umieścić mieszaninę w małej misce i wymieszać z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Masło Chimichurri przełożyć na arkusz folii i uformować w kłodę. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce, aż stwardnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChimichurriChimichurri
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Tymczasem doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Dodać kukurydzę i gotować, aż będzie miękka, o 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
8
Odcedzić i przełożyć na talerz.
9
Na każde ucho kukurydzy ułożyć krążek masła chimichurri i podawać posypane serem Cotija i klinem z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CotijaSer Cotija
ChimichurriChimichurri
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
Klin WapiennyKlin Wapienny
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 16 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn