Gorąca i wędzona fasolka po bretońsku (edytowany)

Gorąca i wędzona fasolka po bretońsku (edytowany)
Potrzebujesz przystawki bez nabiału? Gorąca i wędzona fasolka po bretońsku (edytowana) może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka, 5 g tłuszczu i łącznie 137 kalorii. Ten przepis służy 12 osobom. Za 67 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i kup melasę, pietruszkę, sos sojowy i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 21% wyniku, co jest wynikiem raczej złym. Podobne przepisy to Gorąca i wędzona fasolka po bretońsku, Gorąca i wędzona fasolka po bretońsku oraz Wędzona fasolka po bretońsku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn