Gorąca i kwaśna zupa z Tofu to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 172 kalorie, 7G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 31 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Mieszanka sosu sojowego, tofu, olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Zupa gorąco-kwaśna, Tofu Hot-And-Sour Soup, oraz Gorąca i kwaśna zupa z Tofu.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj czerwoną paprykę i zieloną cebulę i saute przez 5 protokół. Następnie dodaj 2 szklanki wody, bulionu i sosu sojowego, zmniejszyć ogień do średnio niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Esej Chenin Blanc z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.