Gorąca i kwaśna zupa Madame Wong może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja zawiera 1056 kalorii, 57g białka, oraz 57 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na $7.3 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka jaj, rosół z kurczaka, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Gorąca i kwaśna zupa Madame Wong, Zupa gorąco-kwaśna, oraz zupa warzywna na gorąco i na kwaśno, jak zrobić zupę warzywną na gorąco i na kwaśno dla podobnych receptur.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Habit Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.